Supa de rosii

de darko in Supe, 18 Aug 2013 | 3470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii decojite in bulion ( calitate superioara )
  • 2 catei usturoi
  • 3 boabe ienibahar
  • o foaie dafin
  • 2 fire marar verde
  • 1 frunza telina
  • 3 fire patrunjel verde
  • 1 fir busuioc
  • nucsoara
  • 1lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 50 gr smantana
  • crutoane
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Se calesc in ulei pana-si lasa aromele: cateii de usturoi, foaia de dafin, boabele de ienibahar,frunzele de marar, patrunjel, telina, busuioc, nucsoara razuita, zaharul. Cand s-au rumenit condimentele adaugam rosiile decojite in bulion si lasam sa fiarba cateva clocote. Scoatem verdeturile din supa ( mararul, patrunjelul, busuiocul, dafinul,telina ) si mixam supa cu blenderul pana obtinem o compozitie omogena. Condimentam cu sare si piper proaspat rasnit.

Supa astfel obtinuta o strecuram sa fim siguri ca nu au ramas bucatele de rosii, o punem in castronase. Ornam cu smantana si crutoane de paine.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de mazare, spanac si menta